doorlopende reisverzekering allrisk annulering

Wat is verzekerd? Zie Annulering, alleen vergoeden wij met deze dekking 75% van uw annuleringskosten of afbrekingsvergoeding als u om een andere dan de onder de standaard annuleringsdekking genoemde redenen uw reis wilt annuleren of eerder moet terugkeren naar Nederland.

 AnnuleringAllrisk annulering
AnnuleringskostenWanneer er sprake is van één van de in de voorwaarden genoemde redenen kunt u uw reis annuleren of voortijdig afbreken. U heeft dan recht op een vergoeding tot maximaal het gekozen verzekerde bedrag:
  • € 1.500,- per verzekerde per reis
  • € 6.000,- per jaar voor alle gezinsleden samen.
Als u om een andere reden wilt annuleren 75%
Ongebruikte reisdagenWanneer er sprake is van één van de in de voorwaarden genoemde redenen, dan kunt u uw reis annuleren of voortijdig afbreken. U heeft dan recht op een vergoeding tot maximaal het gekozen verzekerde bedrag: € 1.500,- per verzekerde per reis.Bij ziekenhuisopname of eerder terugkeren naar Nederland. Reissom per dag 75% als u eerder wilt terugkeren naar Nederland om een andere reden. Deze hoeft u niet van tevoren op te geven.
Wat krijgt u vergoed?
 AnnuleringskostenAllrisk annulering
AnnuleringskostenWanneer er sprake is van één van de in de voorwaarden genoemde redenen, dan kunt u uw reis annuleren of voortijdig afbreken. U heeft dan recht op een vergoeding tot:max. het gekozen verzekerde bedrag:
  • € 1.500,- per verzekerde per reis
  • € 6.000,- per jaar voor alle gezinsleden samen.
Als u om een andere reden wilt annuleren 75%.
Ongebruikte reisdagenBij ziekenhuisopname of eerder terugkeren naar Nederland. U heeft dan recht op een vergoeding tot:max. het gekozen verzekerde bedrag:
  • € 1.500,- per verzekerde per reis
  • € 6.000,- per jaar voor alle gezinsleden samen.
Bij ziekenhuisopname of eerder terugkeren naar Nederland. Reissom per dag 75% als u eerder wilt terugkeren naar Nederland om een andere reden. Deze reden hoeft u niet van tevoren op te geven,
Het maximum verzekerd bedrag per verzekerde per reis is € 1.500,-. Het maximum verzekerd bedrag per verzekering per jaar is € 6.000,-.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze voorwaarden

Sluiten