Haal meer uit je rijwielzaak

Voor fietsendealers

Haal meer uit je rijwielzaak

Europeesche Verzekeringen helpt al bijna een eeuw om mensen onbezorgd te laten genieten van hun vrijetijdsbesteding. Van fietsen, varen en motorrijden tot campervakanties en verre reizen. Omdat we zelf ook liefhebbers zijn, kennen we de leuke kanten én de risico’s. Dat vind je terug in onze verzekeringen en de manier waarop we onze klanten helpen. Elke dag opnieuw.

De verzekeraar achter NFP en KNWU
Ook in het verzekeren van fietsen heeft de Europeesche veel ervaring. Zo zijn wij jarenlang de verzekeraar achter ENRA geweest en zijn we nu onder andere de verzekeraar achter NFP en de KNWU. Onder de naam Assurace verkopen ruim 200 fietsendealers onze specialistische verzekeringen voor racefietsen en mountainbikes.

Met ingang van 1 januari 2015 heeft de Europeesche opnieuw verbeteringen doorgevoerd in de verzekeringen voor reguliere fietsen en e-bikes. Hiermee hebben wij op dit moment het meest complete aanbod in de markt.

Webinar gemist?
Onlangs organiseerden wij een webinar over kansen om meer uit je rijwielhandel te halen. Op deze pagina vertellen we je hier meer over. Heb je het webinar niet kunnen bekijken op 3 februari of wil je het nog een keer zien? Dat kan via http://bit.ly/WebinarFiets

Of bekijk de samenvatting in 1 minuut.

 

De fietsverzekering

Met de fietsverzekering van de Europeesche is zowel de gewone fiets als de elektrische fiets goed verzekerd. Klanten kiezen tussen een Diefstaldekking en een complete dekking tegen beschadiging, ongevallen, rechtsbijstand en pechhulp. Klanten met een elektrische fiets kunnen deze uitgebreide dekking ook nog uitbreiden met een verlengde accugarantie. De fietsverzekering biedt precies de keuzemogelijkheden die fietsers belangrijk vinden. Dit illustreert de manier waarop Europeesche Verzekeringen haar verzekeringen steeds meer toespitst op de wensen van liefhebbers.

Voordelen van de samenwerking:

  • We bieden je een goede provisieregeling.
  • Met het fietsservice abonnement koppel jij je eigen diensten aan de fietsverzekering. Hierdoor creëer je meer klantenbinding en heb je meer invloed op de planning in je werkplaats.
  • Snel en efficiënt je voorraad tweedehands fietsen verkopen via Fietsmobile waarvan je 4 maanden gratis gebruik mag maken.
  • De verzekeringen kun je direct voor je klanten afsluiten via je eigen kassasoftware.

Meer informatie
Download hier alle informatie over deze fietsverzekering.

Brochure Fietsverzekering Europeesche en Kingpolis
Voorwaarden Fietsverzekering Kingpolis

Samenwerken?
Wil je met ons samenwerken en deze fietsverzekering gaan aanbieden? Ga dan naar Agentschap aanvragen