CED neemt SOS International over

26 januari 2016

Alarmcentrale SOS International is uw vertrouwde alarmcentrale voor hulpverlening op reis. Tot nu toe was SOS International onderdeel van ASR Nederland N.V. (a.s.r.). Deze situatie verandert. CED-group neemt alarmcentrale SOS International over.

Over CED-group
CED-group is al 45 jaar dé toonaangevende speler op het gebied van schadebehandeling in Nederland en Europa. CED biedt haar opdrachtgevers – verzekeraars en eigen risicodragers - deskundige en vernieuwende oplossingen om schades efficiënt af te handelen en de klantbeleving te versterken. Ieder jaar behandelen, onderzoeken en herstellen de 1450 medewerkers van CED gemiddeld 1 miljoen schades met een schadelast van ruim 2,5 miljard euro.

CED-group heeft Marcel van der Meulen benoemd tot directeur van SOS International.

CED en SOS International: in de kern een sterke combinatie
SOS International heeft alles in huis om mensen direct hulp te bieden tijdens noodsituaties en bij pech. CED heeft alles in huis om schades van melding tot herstel te behandelen. In de kern vormen  SOS International en CED een sterke combinatie: samen kunnen zij klanten en gedupeerden, in welke situatie ook, met oprechte aandacht en interesse snel duidelijkheid geven en direct hulp bieden. 

Wat verandert er?
Op dit moment verandert er niets voor u. U kunt gewoon dezelfde adresgegevens en telefoonnummers blijven gebruiken als u gewend was. Ook kunt u blijven vertrouwen op uitstekende hulpverlening wereldwijd.