Tourist Travel Insurance

Vandaag bestaat de Europeesche 100 jaar

100 Jaar kennis en ervaring

25 mei 2020

Beste relatie,

Wat begon als een idee om je te kunnen verzekeren voor schade aan je koffer door roet en vonken van een stoomlocomotief, groeide uit tot dé verzekeringsmaatschappij voor reizen in de breedste zin van het woord. Vandaag bestaan we precies 100 jaar en dat willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom alvast een kleine ‘heads up’: vanwege de uitbraak van het coronavirus zullen we later dit jaar verder stil staan bij ons jubileum. We houden u op de hoogte!

Verzekering & vakantie in Nederland

De Europeesche weet als geen ander wat er nodig is om uw klanten zorgeloos van hun vrije tijd te laten genieten. Ook in een tijd waarin er niet veel reizen naar het buitenland worden gemaakt, maar de vakantiedagen vaker in Nederland worden besteed.

Ook voor vakanties in Nederland is het verstandig een reisverzekering af te sluiten!

Het wordt vaak vergeten, maar de reisverzekering biedt ook dekking bij een Nederlandse bestemming. Of het nu een vakantie is in Limburg of een weekendtrip naar Amsterdam, een reisverzekering kan heel verstandig zijn. Schade aan bagage is bijvoorbeeld lang niet altijd verzekerd op de inboedelverzekering wanneer er buitenshuis verbleven wordt. Met de reisverzekering is dit wel het geval, ook bij een vakantie in Nederland.

En dat geldt voor alle dekkingen: de geneeskundige kostendekking die o.a. het eigen risico van de zorgverzekering afdekt; de ongevallendekking, maar ook de uitbreiding Hulp- en huur vervoermiddel die recht geeft op hulp bij pech onderweg en een vervangende auto – óók in Nederland kan er gebruik van worden gemaakt. Zelfs schade toegebracht aan het gehuurde vakantieverblijf is verzekerd. Wordt er gekozen voor de doorlopende variant? Dan gaat men elke trip of vakantie goed verzekerd op pad. Telkens weer en zonder erover na te denken. Makkelijk toch?

Let wel: binnen Nederland moet er sprake zijn van een geboekte reis en/of geboekt verblijf met minimaal één overnachting tegen betaling. Een hotelovernachting valt dus al onder de dekking. Verblijf in een eigen recreatiewoning, boot of camper/caravan op een vaste plaats of seizoensplaats is niet verzekerd.

Corona

Om iedereen zo goed mogelijk te informeren over de laatste stand van zaken rond het coronavirus (COVID-19) en de reis- en annuleringsverzekering, zullen wij de informatie op onze website, zowel voor klanten als relaties, zoveel mogelijk up-to-date houden. We hebben een paar handige links op een rij gezet.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via uw accountmanager of salesreis@europeesche.nl.