Omnia

Caravan- en camperservice

Voor reparaties van caravans en campers werken wij samen met Omnia Caravan en Camper Schadeservice. Heeft u uw caravan of camper verzekerd bij de Europeesche en ontstaat er schade? Dan is het extra aantrekkelijk voor u om gebruik te maken van de schadeservice van Omnia.

Over Omnia Caravan en Camper Schadeservice

Omnia Caravan en Camper Schadeservice is een samenwerkingsverband van dertig professionele schadeherstelbedrijven die over het hele land zijn verspreid. Deze schadeherstelbedrijven hebben zich gespecialiseerd in het herstel van caravan- en camperschades.

Schadeherstel via Omnia

Europeesche Verzekeringen heeft afspraken met Omnia gemaakt. Hierdoor kunnen wij een betere schadeservice bieden voor klanten met een camper- of caravanverzekering. Deze samenwerking garandeert een hoge kwaliteit van reparaties. Klanten die hun caravan of camper bij Omnia laten repareren, krijgen korting op het standaard eigen risico. 

Caravan

Is de caravanverzekering vóór 05-06-2014 ingegaan? Dan bedraagt de korting op het eigen risico € 75,-.
Is de caravanverzekering ná 05-06-2014 ingegaan? Dan bedraagt de korting op het eigen risico € 150,-
 
Camper
Klanten die hun camper bij Omnia laten repareren, krijgen € 75,- korting op het eigen risico.
 

Veel voordelen

Uiteraard mag u nog steeds zelf kiezen naar welke erkende schadehersteller ze hun caravan of camper brengen. Herstel via Omnia brengt niettemin een groot aantal voordelen met zich mee:

  • Vermindering van € 150,- (of € 75,-, afhankelijk van ingangsdatum) op het eigen risico van klanten met een caravan bij schadeherstel;

  • Vermindering van € 75,- op het eigen risico van klanten met een camper bij schadeherstel;

  • Haal & Breng-services van caravan en camper;

  • Geen extra kosten voor montage van een hagelbestendig dak bij dakvervanging na hagelschade (caravan);

  • Vakkundig en snel herstel;

  • Veiligheidskeuring na iedere reparatie en onderhoud;

  • Landelijke dekking, dus altijd een Omnia-hersteller in de regio.

Vragen of meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de schadeherstelservice van Omnia? Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur of met Omnia, via: info@omniaccs.nl.