28-07-2022

Situatie op Schiphol

Schiphol kampt momenteel met een enorme drukte. De lange wachtrijen bij de douane zijn onvermijdelijk door onder andere het personeelstekort. Ook de bagage van veel passagiers komt niet op tijd aan op de vakantiebestemming. De verwachting is dat de topdrukte de hele zomerperiode aanhoudt. Deze Q&A geeft duidelijkheid waar u als verzekerde met een reis en/of annuleringsverzekering recht op hebt.  

Lees meer
20-06-2022

Coronavirus - Vraag en Antwoord

Coronavirus  - Q&A voor de reis- en annuleringsverzekering  Bij Europeesche geven we geen reisadvies, maar kunnen we er wel voor zorgen dat u onbezorgd en zonder verrassingen op vakantie gaat. In onderstaande informatie vind u antwoorden op veel gestelde vragen over de reisverzekering en annuleringsdekking van Europeesche. 

Lees meer
07-03-2022

Oekraïne en de dekking van je verzekeringen

Oekraïne en de dekking van je verzekeringen De situatie in Oekraïne verandert constant sinds de inval door Rusland. Dit heeft, ook door eventuele nieuwe sancties, gevolgen voor hoe wij als verzekeraar om moeten gaan met wet- en regelgeving en de dekking van onze verzekeringen. Molest

Lees meer
15-06-2021

5 sterren en beste uit de test Consumentenbond

Voor het 11e jaar op rij heeft Europeesche met haar reisverzekering de maximale 5 sterren van onderzoeksbureau MoneyView ontvangen op de Product Rating “Voorwaarden”. Dit betekent dat MoneyView oordeelt dat  de reisverzekering van de Europeesche op basis van maar liefst 160 criteria tot de top 10% van de markt behoort! Daarnaast is de reisverzekering van de Europeesche uitgeroepen tot "Beste uit de test" door de Consumentenbond!

Lees meer
25-05-2020

Vandaag bestaat de Europeesche 100 jaar

Beste relatie, Wat begon als een idee om je te kunnen verzekeren voor schade aan je koffer door roet en vonken van een stoomlocomotief, groeide uit tot dé verzekeringsmaatschappij voor reizen in de breedste zin van het woord. Vandaag bestaan we precies 100 jaar en dat willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom alvast een kleine ‘heads up’: vanwege de uitbraak van het coronavirus zullen we later dit jaar verder stil staan bij ons jubileum. We houden u op de hoogte!

Lees meer
11-05-2020

Doorlooptijden schademelding i.v.m. Coronavirus

Door de vele vragen rond het Coronavirus en de mogelijke afhandelingen van schademeldingen is het bij ons op dit moment veel drukker dan normaal. Hierdoor lopen de doorlooptijden op de schadeafhandeling op tot 15 werkdagen. Daarnaast kan dit betekenen dat we minder goed bereikbaar zijn. Op korte termijn verwachten wij weer binnen 10-15 dagen uw schademelding te kunnen verwerken. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Lees meer
03-02-2020

Koop een ski-slot en profiteer van 20% korting

Er worden in de Alpen met grote regelmaat ski’s en snowboards gestolen. Georganiseerde criminele organisaties en "eenlingen" gaan gericht te werk en ontvreemden met name het duurdere materiaal. Europeesche Verzekeringen helpt wintersporters door ski-sloten met korting aan te bieden.

Lees meer
06-01-2020

Bosbranden Australië

Bosbranden Australië In het zuidoosten van Australië zijn momenteel hevige bosbranden. Hierdoor is er een aangepast reisadvies voor het getroffen gebied. Vanaf vrijdag 3 januari tot en met 9 januari 2020 geldt zelfs de noodtoestand voor de staten New South Wales, Victoria en voor de Australian Capital Territory (Canberra).

Lees meer
20-11-2019

Vakantiegangers onderschatten massaal risico’s

Vakantiegangers onderschatten massaal risico’s Nederlanders die op vakantie gaan onderschatten massaal de risico’s van de reis en overschatten de verzekeringsdekkingen. Dit blijkt uit onderzoek van Europeesche Verzekeringen. Bijna een derde gaat onverzekerd op reis, waarbij vooral de dekking van de zorgverzekering wordt overschat.

Lees meer
23-09-2019

Faillissement Thomas Cook en Neckermann

Reisorganisatie Thomas Cook Nederland, ook handelend onder de naam Neckermann reizen, is sinds 23 september gestopt met het uitvoeren van geboekte reizen. Zij hebben bij het SGR garantiefonds hun financiële onvermogen aangemeld. Dit betekent dat het garantiefonds op dit moment reizigers verder helpt die nog moeten vertrekken of op de vakantie locatie problemen ondervinden. Hebt u een reis bij Thomas Cook of Neckermann  geboekt en gaat deze niet door vanwege het faillissement? Dan is dat natuurlijk erg vervelend.

Lees meer

Pagina's