18-01-2017

Situatie Gambia

In Gambia is de noodtoestand uitgeroepen. Heeft dit invloed op uw reis en bent u verzekerd bij de Europeesche? Dan leest u hier belangrijke informatie. Raadpleeg uw verzekeringsadviseur of reisbureau Neem altijd eerst contact op met uw verzekeringsadviseur of de organisatie bij wie u de reis geboekt heeft. Blijf nauwgezet het nieuws volgen. Hebt u geen adviseur of reisbureau ingeschakeld? Dan leest u onder aan dit artikel hoe we u helpen.

Lees meer
16-01-2017

Lawinegevaar Oostenrijk

Oostenrijk waarschuwt voor extreem lawinegevaar. Ook de Europeesche wijst op het hoge risico op de skipistes in de Alpen. De afgelopen dagen zijn diverse wintersporters in Oostenrijk gestorven door lawines, onder wie een Nederlander.

Lees meer
03-01-2017

Aanslag in Istanbul

Veelgestelde vragen in verband met de aanslag in Istanbul Op 1 januari heeft een aanslag plaatsgevonden in Istanbul Heeft dit invloed op uw reis? Dan kunt u hier lezen in welke situaties de reis- of annuleringsverzekering van de Europeesche vergoeding biedt. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met uw adviseur of de organisatie bij wie u de reis geboekt heeft. Ik heb een reis geboekt naar Turkije en wil nog steeds vertrekken. Is dit verstandig?

Lees meer
20-12-2016

Aanslag in Berlijn

Veelgestelde vragen in verband met de aanslag in Berlijn Maandagavond 19 december heeft een aanslag plaatsgevonden in Berlijn. Heeft dit invloed op uw reis? Dan kunt u hier lezen in welke situaties de reis- of annuleringsverzekering van de Europeesche vergoeding biedt. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met uw adviseur of de organisatie bij wie u de reis geboekt heeft. Ik heb een reis geboekt naar Duitsland en wil nog steeds vertrekken. Is dit verstandig?

Lees meer
17-11-2016

Motortips voor doorrijders

Motortips voor doorrijders en zomerrijders Er zijn natuurlijk motorrijders die de motor ’s winters in de stalling zetten. En er zijn van die bikkels die gewoon doorrijden in de winter. Met een goede voorbereiding van de rit en uw motor kan dat heel goed!

Lees meer
16-11-2016

Aardbeving in Nieuw Zeeland - veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen in verband met de aardbeving in Nieuw-Zeeland In de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 november werd het zuider-eiland van Nieuw-Zeeland getroffen door een zware aardbeving.Heeft dit invloed op uw reis? Dan kunt u hier lezen in welke situaties de reis- of annuleringsverzekering van de Europeesche vergoeding biedt. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met uw adviseur of de organisatie bij wie u de reis geboekt heeft.Ik heb een reis geboekt naar Nieuw-Zeeland en wil nog steeds vertrekken. Is dit verstandig?

Lees meer
21-09-2016

Update: visum China

De Chinese overheid heeft op 12 september de eisen voor een Chinees visum wederom gewijzigd.

Lees meer
26-08-2016

Visum China

De Chinese overheid heeft de eisen om een visum voor China te verkrijgen aangescherpt.

Lees meer
09-08-2016

Op reis? Hulp op Zak

Hulp op Zak is vernieuwd! Deze gratis app biedt u snelle hulp zodra u schade heeft op uw reis. Bij een noodsituatie bereikt u direct de alarmcentrale van uw verzekeraar. En met één druk op de knop kunt u thuisblijvers een sms met uw locatie sturen. Kortom, alles wat u nodig heeft, altijd en overal op zak.

Lees meer
18-07-2016

Situatie Turkije

Bent u in Turkije of reist u erheen? En heeft u een reisverzekering of annuleringsverzekering van de Europeesche? Lees dan deze pagina. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met uw adviseur.   Waar vind ik het reisadvies voor Turkije? Ik heb namelijk een reis geboekt en wil nog steeds vertrekken. Is dit verstandig?

Lees meer

Pagina's