Binnen 10 werkdagen een reactie

Schade melden? Zo helpen we u

Zo werkt 't

1 - Is uw schadeformulier compleet?

2 - Binnen 10 werkdagen krijgt u een reactie

Wij behandelen uw schadeclaim zodra wij het schademeldingsformulier en alle relevante bijlagen compleet hebben ontvangen. Binnen 10 werkdagen ontvangt u een bericht over de status van uw schadeclaim (werkdagen zijn maandag t/m vrijdag, feestdagen uitgezonderd).

3 - En dan?

Als we uw schade vergoeden, betalen wij u deze vergoeding natuurlijk zo snel mogelijk. Heeft u een Nederlandse bankrekening? Dan betalen we de schadevergoeding uiterlijk 4 werkdagen na onze brief. Heeft u een buitenlandse bankrekening? Dan duurt de betaling maximaal 9 werkdagen. 

Soms schakelen wij een onafhankelijke expert in om de schade vast te stellen. Bijvoorbeeld als het schadebedrag heel hoog is. U ontvangt hierover een bericht.

Als we uw schadeclaim afwijzen, leest u in onze brief waarom. Bent u het niet eens met onze afwijzing? In de brief leest u ook hoe u bezwaar kunt maken. Na ontvangst van uw bezwaar beoordelen wij uw schadeclaim opnieuw. U ontvangt van ons binnen 10 werkdagen bericht of u alsnog een schadevergoeding krijgt.

 

Hier vindt u uw schadeformulier

Kies de verzekering waarvan u het schadeformulier wilt invullen:

 

Liever schade per post melden? Download dan het schadeformulier op de productpagina van de verzekering waarvoor u een schade wilt melden.