Gaat u op wintersportvakantie? Dan is het belangrijk om de extra risico’s die u in dat geval loopt mee te verzekeren. Met deze dekking bent u verzekerd tijdens het skiën en snowboarden. 

Wat krijgt u vergoed? 

Geneeskundige kosten, bagage en ongevallen

De dekking Skiën en Snowboarden is een ‘upgrade’ van uw andere reis- en annuleringsdekkingen, waarmee u het extra risico verzekert dat u loopt tijdens de wintersport. De dekking zorgt ervoor dat de dekkingen die u heeft afgesloten –  zoals Geneeskundige kosten, Bagage en Ongevallen – ook van toepassing zijn tijdens uw wintersportvakantie. 
Krijgt u dus een ongeluk tijdens het skiën of snowboarden? Of worden uw spullen beschadigd of gestolen? Dan moet u niet alleen de dekking Skiën en Snowboarden hebben afgesloten, maar ook de dekkingen voor Geneeskundige kosten en Bagage. Alleen dan krijgt  u uw medische kosten en spullen vergoed.  Dit geldt uiteraard ook voor eventuele andere dekkingen, zoals Ongevallen, Rechtsbijstand of bijvoorbeeld Extra sportuitrusting.

Ongebruikte skipassen,-lessen en -uitrusting

Kan uw skivakantie door een verzekerde gebeurtenis niet (volledig) doorgaan, dan krijgt u een vergoeding voor de kosten van niet gebruikte skipassen, skilessen en gehuurde skiuitrusting. Ook wanneer u deze artikelen in het buitenland heeft gehuurd.

 

Niet tonen in Wat kunt u zelf kiezen blok: