Bruiloftverzekering

De verzekering voor de mooiste dag van uw leven

Dé verzekering voor uw bruiloft

Gefeliciteerd! U gaat trouwen. Nog even en het is zo ver. Alles is geregeld. De feestlocatie, de band, de trouwauto, de bruidskleding, de uitnodigingen, de trouwringen, de bruidstaart, de catering! Maar een bruiloftverzekering, heeft u daar aan gedacht? Met de Bruiloftverzekering heeft u geen zorgen op de mooiste dag van uw leven. U hoeft namelijk de financiële gevolgen niet te dragen als er iets gebeurt.

Goed verzekerd als uw bruiloft niet doorgaat

Stel dat uw bruiloft niet door kan gaan. Bijvoorbeeld omdat uw getuige plotseling ziek is geworden. Of omdat de vloer van de feestzaal ineens onder water staat door een grote lekkage. Dan vergoedt uw Bruiloftverzekering de financiële schade. Ook als u door zulke onverwachte omstandigheden de bruiloft eerder moet beëindigen. De verzekering is dus geldig bij beëindiging vooraf én halverwege.

Bruiloftverzekering ook voor meerjarige huwelijksfeesten

Bent u binnenkort 25 jaar getrouwd? Reden voor een feest én een goede verzekering. U kunt de Bruiloftverzekering afsluiten voor bruiloften en meerjarige huwelijksfeesten. Bijvoorbeeld voor een tinnen bruiloft (6¼ jaar), koperen bruiloft (12½ jaar) of zilveren bruiloft (25 jaar), maar ook voor een 45 jarig jubileum.

Huwelijkscadeaus zijn meeverzekerd met onze bruiloftverzekering

U verheugt zich er nu al op om alle cadeaus uit te pakken. Al die lieve giften van uw familie, vrienden en collega’s. Daarom is het ontzettend zonde als uw huwelijkscadeaus beschadigd raken. Met de Bruiloftverzekering vergoeden wij de schade die tijdens de bruiloft of de dag erna is ontstaan. Tot 25% van het bedrag waarvoor u de bruiloft heeft verzekerd.

Ongevallen zijn meeverzekerd op de bruiloftverzekering

U moet er niet aan denken, maar het kan gebeuren dat iemand tijdens of voor uw bruiloft een ernstig ongeluk krijgt. Het minste dat wij dan kunnen doen, is financieel bijspringen. Als een ongeval leidt tot overlijden of blijvende invaliditeit, vergoeden wij de kosten van uw bruiloft. Deze dekking geldt voor het bruidspaar, naaste familieleden en hun partners, de getuigen en de ceremoniemeester(s).

Wat is verzekerd bij de Bruiloftverzekering?

Dit is verzekerdStandaard verzekerd
De feestzaal raakt beschadigd, de bruiloft gaat niet door
Uw huwelijkscadeaus worden beschadigd
Een belangrijk persoon is verhinderd
Overlijden of invaliditeit tijdens de bruiloft

Meer informatie of aanvragen? Neem contact op met uw adviseur of zoek hier een adviseur.