Business Travel Insurance Collectief

Helaas, deze verzekering is niet meer verkrijgbaar.

Vanaf 1 oktober 2018 verkopen we deze verzekering niet langer.

Hebt u nog een polis op deze verzekering? Dan vindt u op deze pagina alles wat u nodig hebt, zoals voorwaarden en schadeformulieren.

Bekijk alle documenten en formulieren

Wat is verzekerd bij de Business Travel Insurance Collectief?

Dit is verzekerdOffice - EuropeOffice - WorldField & Factory - EuropeField & Factory - World
Personenhulp
Hulp en huur vervoermiddel
Rechtsbijstand
Geneeskundige kosten
Ongevallen
Bagage
Molest

Wat kunt u zelf kiezen bij de Business Travel Insurance Collectief?

 • Office - Europe

  Office - Europe

  Office Europe verzekert de relevante risico’s voor zakenreizen binnen Europa. Ook autoritten naar zakenmeetings in Duitsland, bijvoorbeeld. Gaat er iets mis, dan krijgt de medewerker hulp via de Europeesche Hulplijn. Bij autopech regelen wij onder andere vervangend vervoer. 

 • Office - World

  Office - World

  Office World is een wereldwijde verzekering met aanvullende dekkingen. Met deze variant kunt  u een beroep doen op rechtsbijstand, als een medewerker op reis bijvoorbeeld aansprakelijk wordt gesteld voor een aanrijding. Daarnaast is molest meeverzekerd. Dus mocht er onverwachts een opstand of conflict uitbreken in het land waar uw medewerkers verblijven, dan bent u verzekerd voor de extra reiskosten die medewerkers maken als ze eerder terugkeren. Onze collega’s van de Europeesche Hulplijn staan 24 uur per dag klaar om een veilige terugkeer voor hen te organiseren.

 • Field & Factory - Europe

  Field & Factory - Europe

  Field & Factory Europe biedt de dekkingen die nodig zijn voor vakmensen die fysieke arbeid in Europese landen verrichten. Bij ongevallen staat de Europeesche Hulplijn voor hen klaar en worden geneeskundige kosten vergoed. Mochten medewerkers aansprakelijk gesteld worden voor schade onderweg, dan is professionele rechtsbijstand geregeld.

 • Field & Factory - World

  Field & Factory - World

  Field & Factory World is de meest uitgebreide verzekering, waarbij medewerkers die fysieke arbeid verrichten goed verzekerd zijn voor risico’s die intercontinentale zakenreizen met zich meebrengen. Bij ernstige ongevallen of molest biedt de Europeesche Hulplijn uw medewerkers steun, verwijst naar de juiste medische hulpverleners en helpt hen om de terugkeer naar Nederland goed te regelen. De gemaakte kosten krijgt u vergoed.

   

 • Geld en cheques

  Geld en cheques

  Als u deze dekking kiest, is uw geld bij diefstal of verlies tot € 750,- meeverzekerd. Alleen te sluiten bij Personal Package. 

 • Medewerkers die buiten Nederland wonen en werken

  Medewerkers die buiten Nederland wonen en werken

  Een extra dekking voor medewerkers die voor uw buitenlandse vestiging werken of elders in Europa wonen. Hiermee kunt u ook hen verzekeren van goede hulpverlening en de overige dekkingen die u heeft gekozen. Deze uitbreiding dekt geen rechtsbijstand, molest, annulering en hulp en huur vervoermiddel. Alleen te sluiten bij Personal Package.