Business Travel Insurance Collectief

Uw medewerkers in goede handen

De meest complete zakenreisverzekering

Met deze collectieve zakenreisverzekering kunt u rekenen op deskundige hulp bij ziekte, ongevallen, verlies van bagage of schade. Mocht er iets gebeuren, dan organiseert de Europeesche Hulplijn de juiste medische en logistieke hulp voor uw medewerkers. Zo weet u zeker dat uw medewerkers in goede handen zijn, waar ter wereld ze ook werken en wat er ook gebeurt.

Hulpverlening bij noodgevallen en ongevallen

Als verzekerde van de Europeesche krijgt u snelle en professionele hulp via de Europeesche Hulplijn (+31 20 65 15 777, dag en nacht bereikbaar). Onze professionals geven vakkundig medisch advies en verwijzen de zakenreiziger naar een betrouwbare arts of een goed ziekenhuis. Daarnaast nemen zij u alle zorg uit handen: zij regelen de betaling aan het ziekenhuis, onderhouden contact met uw medewerker, de arts en de reisgenoten.

Altijd een zakenreisverzekering op maat

Onze zakenreisverzekering is opgebouwd uit vier pakketten, waarmee u de risico’s verzekert die voor uw medewerkers relevant zijn.

Waar u altijd op mag rekenen
Bij de zakelijke reisverzekering zijn de volgende zaken standaard meeverzekerd:

 • Adequate hulp bij noodgevallen;
 • Geneeskundige kosten en bagage;
 • Het sturen van een waarnemer, bijvoorbeeld als een medewerker ziek is geworden op reis;
 • Vergoeding van extra reis- en verblijfkosten als medewerkers langer in het buitenland moeten blijven, bijvoorbeeld door een staking.

Welke risico’s nog meer verzekerd zijn, hangt af van het pakket dat u kiest.

Hulp op Zak-app

Zakenreizigers reizen vaak alleen. Daarom is het des te belangrijker dat zij in noodgevallen eenvoudig hulp kunnen inschakelen. De Hulp op Zak-app helpt daarbij. Daarmee hebben medewerkers:

 • Toegang tot de online hulpmodule, zodat zij met onze professionals kunnen communiceren en foto’s van schade of letsel kunnen sturen;
 • De Europeesche Hulplijn direct onder de knop;
 • Hun verzekeringsgegevens bij de hand;
 • Een medisch woordenboek in 9 talen. 

Medewerkers die vooraf de Hulp op Zak-app downloaden, kunnen hun verzekeringsgegevens invullen. Zodra zij op reis de onlinehulpmodule inschakelen, zijn hun gegevens direct bekend bij de alarmcentrale.

Wat is verzekerd bij de Business Travel Insurance Collectief?

Dit is verzekerdOffice - EuropeOffice - WorldField & Factory - EuropeField & Factory - World
Personenhulp
Hulp en huur vervoermiddel
Rechtsbijstand
Geneeskundige kosten
Ongevallen
Bagage
Molest

Wat kunt u zelf kiezen bij de Business Travel Insurance Collectief?

 • Office - Europe

  Office - Europe

  Office Europe verzekert de relevante risico’s voor zakenreizen binnen Europa. Ook autoritten naar zakenmeetings in Duitsland, bijvoorbeeld. Gaat er iets mis, dan krijgt de medewerker hulp via de Europeesche Hulplijn. Bij autopech regelen wij onder andere vervangend vervoer. 

 • Office - World

  Office - World

  Office World is een wereldwijde verzekering met aanvullende dekkingen. Met deze variant kunt  u een beroep doen op rechtsbijstand, als een medewerker op reis bijvoorbeeld aansprakelijk wordt gesteld voor een aanrijding. Daarnaast is molest meeverzekerd. Dus mocht er onverwachts een opstand of conflict uitbreken in het land waar uw medewerkers verblijven, dan bent u verzekerd voor de extra reiskosten die medewerkers maken als ze eerder terugkeren. Onze collega’s van de Europeesche Hulplijn staan 24 uur per dag klaar om een veilige terugkeer voor hen te organiseren.

 • Field & Factory - Europe

  Field & Factory - Europe

  Field & Factory Europe biedt de dekkingen die nodig zijn voor vakmensen die fysieke arbeid in Europese landen verrichten. Bij ongevallen staat de Europeesche Hulplijn voor hen klaar en worden geneeskundige kosten vergoed. Mochten medewerkers aansprakelijk gesteld worden voor schade onderweg, dan is professionele rechtsbijstand geregeld.

 • Field & Factory - World

  Field & Factory - World

  Field & Factory World is de meest uitgebreide verzekering, waarbij medewerkers die fysieke arbeid verrichten goed verzekerd zijn voor risico’s die intercontinentale zakenreizen met zich meebrengen. Bij ernstige ongevallen of molest biedt de Europeesche Hulplijn uw medewerkers steun, verwijst naar de juiste medische hulpverleners en helpt hen om de terugkeer naar Nederland goed te regelen. De gemaakte kosten krijgt u vergoed.

   

 • Geld en cheques

  Geld en cheques

  Als u deze dekking kiest, is uw geld bij diefstal of verlies tot € 750,- meeverzekerd. Alleen te sluiten bij Personal Package. 

 • Medewerkers die buiten Nederland wonen en werken

  Medewerkers die buiten Nederland wonen en werken

  Een extra dekking voor medewerkers die voor uw buitenlandse vestiging werken of elders in Europa wonen. Hiermee kunt u ook hen verzekeren van goede hulpverlening en de overige dekkingen die u heeft gekozen. Deze uitbreiding dekt geen rechtsbijstand, molest, annulering en hulp en huur vervoermiddel. Alleen te sluiten bij Personal Package.

U kunt Business Travel Insurance Collectief afsluiten via uw reis- of verzekeringsadviseur. Of neem contact op met de Europeesche via 020 – 651 52 53. 

De premie verschilt per pakket. 

Business Travel Insurance Collectief werkt als volgt: u geeft vooraf op hoeveel reisdagen u wilt verzekeren. Op basis hiervan betaalt u een premievoorschot. 

Met reisdagen bedoelen wij de dagen dat medewerkers onderweg zijn van of naar hun zakenreisbestemming en dagen die de medewerkers op de zakenreisbestemming doorbrengen.

De dekking Hulp en Vervoer geldt voor auto’s met een Nederlands kenteken en in Europa. De premie hiervoor bedraagt € 11.50 per voertuig.

De premie per persoon bedraagt:

ProductPremie
Office Europe€ 1,21 per reisdag
Office World€ 2,12 per reisdag
Field & Factory Europe€ 1,49 per reisdag
Field & Factory World€ 2,87 per reisdag