Een camperverzekering op maat waarvoor u minder betaalt

Camperverzekering

Voordelen

  • Ook gevolgschade door eigen gebrek verzekerd
  • Particuliere verhuur toegestaan bij onze camperverzekering
  • Ook ongevallenverzekering inzittenden mogelijk

Camperverzekering voor elke camper

Met een camper voelt u zich vrij. Vrij om rond te trekken. Een nachtje hier, twee nachtjes daar. Het is een betaalbare manier van vakantievieren, maar campers blijven dure objecten. En elke camper is anders. Daarom biedt de Europeesche een camperverzekering die u naar wens kunt samenstellen. Ook voor fabrieksgebouwde en zelfgebouwde campers.

Camperverzekering op maat

U kunt uw camperverzekering geheel op maat samenstellen. U kunt bijvoorbeeld uw inboedel, luifel en rechtsbijstand meeverzekeren. Onder uw inboedel vallen ook uw fietsen, zonnecollectoren en reserveonderdelen. 

Tot 75% lagere premie op uw camperverzekering

De schadevrije jaren van uw auto tellen ook mee bij het bepalen van de premie van uw camperverzekering. Gunstig!

Camperverzekering met hoogste vergoeding voor tweedehandscamper

Heeft u uw camper tweedehands gekocht? Met onze camperverzekering is uw camper de eerste drie jaar verzekerd tegen de aankoopwaarde. Raakt uw camper tijdens deze periode gestolen of total loss? Dan ontvangt u het bedrag dat u voor de camper heef tbetaald, inclusief alle accessoires. Na drie jaar vergoeden wij maximaal de dagwaarde. Is uw camper ouder dan 40 jaar? Neem dan even contact met ons op voor een camperverzekering op maat.

Camperverzekering met hulpverlening in Nederland én Europa

Met de Camperverzekering bent u standaard verzekerd van deskundige hulp in binnen- en buitenland. De Europeesche Hulplijn is 24/7 bereikbaar. Zo krijgt u snel hulp bij pech en schade aan uw camper. Indien noodzakelijk sturen we camperonderdelen naar u toe. Uw camper komt gegarandeerd weer veilig thuis. Tip! Sla het nummer van de Europeesche Hulplijn op in uw telefoon: +31 20 6515 777.

Snelle en vakkundige hulp bij ruitschade

Europeesche Verzekeringen werkt samen met Camperglass. Deze professional op het gebied van ruitschade monteert op locatie (overal in de Benelux). Wij regelen de schadebetaling voor u. U heeft daar dus geen omkijken naar! Europeesche Verzekeringen werkt ook samen met Camperschadeselect. Dat maakt onze camperverzekering praktisch en gemakkelijk!

Wat is verzekerd

Dit is verzekerdWAWA / beperkt cascoWA / allrisk
Schade aan anderen (WA)
Hulpverlening
Diefstal
Brand
Hagelschade
Wildschade
Eigen schuld

U kunt onze verzekeringen afsluiten via een groot aantal tussenpersonen.
Bij wie u dat doet, beslist u zelf. U betaalt overal dezelfde premie.

Tussenpersonen voor Camperverzekering

Vind een tussenpersoon bij u in de buurt

from
Oorsprong

Wat kunt u zelf kiezen?

Inboedel

Met deze uitbreiding verzekert u de spullen in uw camper tegen dezelfde risico’s als uw camper zelf. Denk bijvoorbeeld aan schade of diefstal. Ook zonnecollectoren, fietsen en camperonderdelen zien wij als inboedel. U betaalt slechts € 25,- eigen risico per gebeurtenis.

Luifel

Stel dat uw luifel nog uitstaat tijdens een flinke storm. Dan bestaat de kans dat hij beschadigd raakt. Met deze uitbreiding verzekert u uw luifel tegen dezelfde risico’s als uw camper. U betaalt slechts € 25,- eigen risico per gebeurtenis. Deze uitbreiding kunt u niet afsluiten als u alleen de WA-verzekering heeft gekozen.

Schadeverzekering inzittenden

Verkeersongelukken komen helaas vrij vaak voor. Als u een aanrijding krijgt met uw camper, hopen wij van harte dat u met de schrik vrijkomt. Mocht u of een van uw passagiers toch iets overkomen, dan bent u daar met deze uitbreiding voor verzekerd. Als u een verkeersongeluk krijgt, vergoeden wij de schade aan personen en persoonlijke bezittingen.

Ongevallen inzittenden

U moet er niet aan denken, maar stel dat u tijdens een camperreis een ernstig ongeluk krijgt. Het minste dat wij voor u kunnen doen, is financieel bijspringen. Met deze uitbreiding ontvangt u een geldbedrag als een ongeval leidt tot overlijden of blijvende invaliditeit bij uzelf of uw passagiers. Bij overlijden is dat € 15.000,- en bij blijvende invaliditeit maximaal € 30.000,-.

Verhaalservice extra

In het verkeer kunt u terechtkomen in een ruzie of conflict. Bijvoorbeeld omdat iemand tegen uw camper is aangereden en de schade niet wil vergoeden. Met deze uitbreiding ontvangt u de juridische bijstand die u nodig heeft om de schadekosten te verhalen.

Rechtsbijstand

Deze uitbreiding is een aanvulling op de Verhaalservice-extra. U heeft hiermee recht op juridisch advies en complete rechtsbijstand, dus niet alleen voor ruzie over schade die u oploopt in het verkeer. Stel dat u ruzie krijgt met een garagebedrijf over een slecht uitgevoerde reparatie. Dan betalen wij de kosten voor een juridisch adviseur of advocaat.

Particuliere verhuur

Wilt u uw camper verhuren aan andere particulieren? Dan bent u met de dekking Particuliere verhuur verzekerd voor schade die ontstaat wanneer u uw kampeerauto heeft verhuurd. 

Aankoop- of nieuwwaardegarantie

Nieuwwaardegarantie

Bent u de eerste eigenaar van uw camper? Dan kunt u uw kampeerauto drie of vijf jaar tegen nieuwwaarde verzekeren. Bij schade of diefstal berekenen wij uw vergoeding de eerste drie jaar of de eerste vijf jaar op basis van de nieuwwaarde van uw camper. Dat is het bedrag dat u zou moeten betalen voor een nieuwe kampeerauto.

Aankoopwaardegarantie 

Heeft u een tweedehands camper? Dan kunt u de kampeerauto drie jaar tegen aankoopwaarde verzekeren. Als uw tweedehands camper binnen drie jaar na aankoop gestolen wordt of total losss is verklaard, dan krijgt u het volledige aankoopbedrag terug.

U kunt alleen van de aankoop- of nieuwwaardegarantie gebruik maken als u kiest voor de WA Allrisk verzekering.

 

Eigen Risico

Standaard geldt er een eigen risico van € 150,- per gebeurtenis. Kiest u voor een WA beperkt casco of WA Allrisk verzekering? U kunt dan een hoger eigen risico kiezen, zoals €300,- of  €750,-, waardoor u dan een fikse korting op uw premie krijgt!

Lees meer

Er is nog zoveel te ontdekken

Voor liefhebbers

Klantenservice

8 130