Doorlopende Reisverzekering

Doorlopende Reisverzekering

Doorlopend verzekerd: waarheen u ook gaat, hoe vaak u ook reist.

Bereken uw premie

Reisverzekering voor échte liefhebbers

Vaker op vakantie? Met een doorlopende reisverzekering van de Europeesche bent u altijd goed voorbereid. Ongeacht de bestemming: naar de zon, de sneeuw, een stad of waarheen u ook gaat. Want soms is de reis zelf het doel. En als een boeking onverwacht niet doorgaat, of u voortijdig naar huis moet, is er de doorlopende annuleringsverzekering. Deze beide verzekeringen bieden wij aan onder de naam Doorlopende Reisverzekering.

Bereken uw premie
 

Gaat u minder dan 3 weken per jaar op vakantie? Kies dan voor een Kortlopende Reisverzekering

Reisverzekering op maat

De Doorlopende Reisverzekering stelt u zelf samen. De reisverzekering biedt u de varianten Basis, Comfort en Optimaal. Bij de doorlopende annuleringsverzekering kiest u Annulering of Allrisk Annulering. En natuurlijk kunt u de dekkingen voor reis en annulering combineren! Daarnaast zijn diverse aanvullende dekkingen beschikbaar, zodat de reisverzekering volledig aansluit op uw reizen.

Let op: u kunt alleen een beroep doen op uw annuleringsverzekering bij onvoorziene gebeurtenissen. Is een gebeurtenis of situatie vóór het afsluiten van de verzekering of het boeken van de vakantie al bekend? Dan biedt een annuleringsverzekering geen dekking.

Sport meeverzekerd bij de reisverzekering

Houdt u van actieve vakanties? Gangbare sporten zoals wandelen, fietsen en surfen zijn bij de doorlopende reisverzekering meeverzekerd. Zelfs als u op vakantie een keer gaat bungeejumpen of paragliden bent u daarvoor verzekerd. Zolang u geen onverantwoorde risico's neemt (zie de voorwaarden). Alleen voor skiën en snowboarden heeft u een aparte dekking nodig. 

Kinderen gratis meeverzekerd bij de doorlopende reisverzekering

Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis meeverzekerd op onze reisverzekering. Vanaf dat moment geldt deze reisverzekering onbeperkt. Dus ook als uw kind ouder wordt én thuis woont, blijft hij of zij gratis meeverzekerd bij onze reisverzekering. 

Wat is niet verzekerd?

Niet alle schade is verzekerd met de doorlopende reisverzekering. In sommige gevallen krijgt u geen vergoeding

Belangrijk om te weten

Het is belangrijk om bij ongevallen, pech of schade zo snel mogelijk (maar in ieder geval binnen 24 uur) de Europeesche hulplijn te bellen +31 20 6515777. Kijk voor u op reis gaat altijd eerst naar het reisadvies van de Nederlandse overheid.

Voorwaarden en verzekeringskaart

Wilt u weten wat precies verzekerd is? Bekijk dan onze voorwaarden en verzekeringskaart. Op de verzekeringskaart ziet u in een oogopslag de meest relevante productinformatie. Het helpt u de doorlopende reisverzekering van de Europeesche te vergelijken met andere verzekeraars. 

Wat is verzekerd bij de Doorlopende Reisverzekering?

BasisComfortOptimaal
Reisdagen 6090 180
PersonenhulpKostprijsKostprijsKostprijs
Bagage *€1.000,-€3.000,-€5.000,-
Geld *€500,-€500,-€500,-
Geneeskundige kosten * KostprijsKostprijsKostprijs
Rechtsbijstand *€25.000,-€25.000,-€25.000,-
*=optioneel bij Basis en Comfort
AnnuleringAllrisk annulering
Annuleringannulerings-kosten*annulerings-kosten*
Annulering eigen reden-75% annulerings-kosten
Ongebruikte reisdagen reissom per dagreissom per dag
*tot max. het verzekerde bedrag

Welke vragen heeft u bij de Doorlopende Reisverzekering?

Wat is het eigen risico op de reisverzekering?

Er geldt alleen een Eigen Risico voor bagageschade. De hoogte van het Eigen Risico is afhankelijk van de gekozen verzekering. In de Basisverzekering is dat € 100 per gebeurtenis, bij de Comfortvariant is dat € 50, en de Optimaalvariant heeft de meest uitgebreide dekking voor bagage zonder eigen risico.

Als u toch nog vragen of meer hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen via onderstaande opties.

Stel uw vraag op social media

Bedankt voor uw feedback

Wat is het verschil tussen een kortlopende en een doorlopende reisverzekering?

Kortlopende Reisverzekering
De Kortlopende Reisverzekering is voor één vakantie. Als u meerdere keren per jaar op vakantie gaat of een langere periode aaneengesloten (meer dan 20 dagen), is de Doorlopende Verzekering voor Reizen een voordeligere optie.

Doorlopende Reisverzekering
Als u vaker per jaar op vakantie gaat, is een doorlopende reisverzekering handig. U bent dan niet alleen tijdens uw vakanties goed verzekerd, maar ook tijdens een weekendje weg over de grens. U kunt de doorlopende reisverzekering aanvullen met een Doorlopende Annuleringsverzekering. Het doorlopende contract loopt minimaal 1 jaar en is daarna maandelijks opzegbaar.

Als u toch nog vragen of meer hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen via onderstaande opties.

Stel uw vraag op social media

Bedankt voor uw feedback

Welke landen vallen onder de Europadekking van de reisverzekering?

Onder de Europadekking valt het werelddeel dat oostelijk loopt tot aan de Oeral en de Kaukasus inclusief Georgie, Armenië en Azerbeidzjan, en westelijk tot en met IJsland, Madeira, de Azoren en de Canarische Eilanden. Daarnaast geldt de verzekering ook voor Cyprus en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee: Turkije, Marokko, Tunesië, Algerije, Egypte, Israël, Libië, Syrië en Libanon.

Als u toch nog vragen of meer hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen via onderstaande opties.

Stel uw vraag op social media

Bedankt voor uw feedback