Hobby_Sport

Hobby- en Sportverzekering

De verzekering voor sporter en hobbyist

Zodat u ontspannen kunt ontspannen

Sporten is spannend en ontspannend tegelijk. Zeker als u een buitensport beoefent, zoals paardrijden, golfsurfen, duiken of snowboarden. Geniet u in uw vrije tijd actief van uw sport of hobby? Denk dan aan onze speciale Hobby- en Sportverzekering. Daarmee is de kostbare uitrusting van uw hele gezin verzekerd tegen schade, diefstal en verlies. Ook voor uw kampeeruitrusting. Het hele jaar door en overal ter wereld. Dus ook bij u thuis, in de sportschool of bijvoorbeeld op zee. Als er iets misgaat, kunt u rekenen op een snelle afhandeling van de geldzaken. Zodat u weer snel van uw hobby of sport kunt genieten!

Bijna alle denkbare hobby- en sportartikelen verzekeren

Welke hobby of sport u ook beoefent, u kunt bijna alle denkbare artikelen verzekeren. Denk bijvoorbeeld aan muziekinstrumenten, zoals een saxofoon of elektrische gitaar. Of aan uw skeelers, surfplank of snowboard.

Ook voor uw hele gezin

Bent u niet de enige thuis die vaak en graag sport? Verzeker dan ook de uitrusting van uw partner en kinderen. Dat kan op dezelfde verzekering én tegen een voordelige premie.

Overal ter wereld verzekerd tegen diefstal, verlies en schade

Hoe zuinig u ook bent op uw spullen, ze kunnen altijd stukgaan of gestolen worden. Waar u uw spullen ook mee naartoe neemt, u bent overal ter wereld verzekerd.

Ook voor beroepsmatig en halfberoepsmatig gebruik

Gebruikt u uw hobby- en sportartikelen niet zozeer in uw vrije tijd, maar meer voor uw beroep? Bijvoorbeeld omdat u topsporter bent of professioneel pianist? Ook dan kunt u de Hobby- & Sportartikelenverzekering afsluiten. Vraag ons naar de premie en voorwaarden.

Bekijk alle documenten en formulieren

Wat is verzekerd bij de Hobby- en Sportverzekering?

Dit is verzekerd
Vrijwel alle hobby- en sportartikelen
Diefstal, verlies en schade
Voor het hele gezin

Meer informatie of aanvragen? Neem contact op met uw adviseur of zoek hier een adviseur.

Welke vragen heeft u bij de Hobby- en Sportverzekering?

Is de hobby- en sportuitrusting ook verzekerd als ik hem huur?

Nee, onder de Hobby- en Sportartikelenverzekering is dat is niet mogelijk. De verhuurder moet zelf een verzekering afsluiten.

Als u toch nog vragen of meer hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen via onderstaande opties.

Stel uw vraag op social media

Bedankt voor uw feedback

Kan ik bij u ook een kitesurfuitrusting verzekeren?

Dat kan niet op de Hobby- en Sportartekelenverzekering. U kunt dit wel verzekeren op de doorlopende reisverzekering via Sportzeker.nl.

Als u toch nog vragen of meer hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen via onderstaande opties.

Stel uw vraag op social media

Bedankt voor uw feedback

Welke sportuitrusting kan ik verzekeren?

De sportuitrustingen die u bij ons kunt verzekeren zijn: racket-/balsport; wintersport; wandel-/berg-/klimsport; duiksport; ruitersport; vecht-/verdedigingsport; hand-/kruisboog; parachute-/parapente; in-line-skate-/skeeler; surf-/zeilplank-/kano; kamperen; audio-/video-/foto-/film; muziekinstrumenten.

Als u toch nog vragen of meer hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen via onderstaande opties.

Stel uw vraag op social media

Bedankt voor uw feedback