Tourist Travel Insurance

Helaas, deze verzekering is niet meer verkrijgbaar.

Vanaf 1 oktober 2018 verkopen we deze verzekering niet langer.

Hebt u nog een polis op deze verzekering? Dan vindt u op deze pagina alles wat u nodig hebt, zoals voorwaarden en schadeformulieren.

Bekijk alle documenten en formulieren

Wat is verzekerd bij de Tourist Travel Insurance?

Dit is verzekerdTourist Travel Insurance
Persoonlijke hulp via de Europeesche Hulplijn
Buitengewone kosten
Geneeskundige kosten
Diefstal of verlies belangrijke reispapieren

Wat kunt u zelf kiezen bij de Tourist Travel Insurance?

 • Standaarddekking Tourist Travel Insurance

  Standaarddekking Tourist Travel Insurance

  Dit is standaard gedekt in de Tourist Travel Insurance.

  Persoonlijke hulp via de Europeesche Hulplijn

  Tijdens hun vakantie in Nederland of Europa kunnen uw buitenlandse gasten de Europeesche Hulplijn dag en nacht bellen. In hun eigen taal of in het Engels. Voor medisch advies en hulp bij ziekte, ongevallen en pech onderweg. Wij beantwoorden alle vragen en komen waar nodig direct in actie.

  Vergoeding buitengewone kosten

  Als uw buitenlandse gasten plotseling extra reiskosten hebben of ergens langer moet blijven, zijn zij daarvoor verzekerd. Uiteraard na overleg met de Europeesche Hulplijn.

  Vergoeding geneeskundige kosten

  Stel dat uw gast ziek wordt of een ongeluk krijgt. Dan wilt u dat hij of zij de beste geneeskundige hulp krijgt die u zich kunt voorstellen. Gelukkig heeft Nederland goede artsen en ziekenhuizen. En zijn alle geneeskundige kosten standaard meeverzekerd, tot een bedrag van € 30.000,-. Let op: deze vergoeding geldt niet als de verzekerde voor de reis naar Nederland al ziek was.  

  Vergoeding diefstal of verlies belangrijke reispapieren

  Zonder paspoort, rijbewijs of visum komen toeristen niet ver. Daarom vergoeden wij deze reispapieren als ze worden gestolen of als ze per ongeluk zoekraken. Tot een bedrag van € 125,-.

  Vergoeding vertraging bagage

  Het komt af en toe voor dat een koffer later in Nederland aankomt dan verwacht. Bijvoorbeeld omdat hij per ongeluk is zoekgeraakt op het vliegveld. In dat geval vergoeden wij de noodzakelijke spullen van de verzekerde, zoals kleding en toiletartikelen. Tot een bedrag van € 250,-.