Goed voorbereid op reis

Check MyTravelPlanner.nl

U bent hier

13 juli 2015

Heb ik een visum nodig? Zal ik vooraf geld wisselen? Stel dat ik een aanrijding krijg in mijn reisland, ben ik dan voldoende verzekerd? Eindelijk is er een website die helpt met alle belangrijke voorbereidingen van je reis: MyTravelPlanner.nl. MyTravelPlanner is het resultaat van een samenwerking tussen onder andere het ministerie van Buitenlandse Zaken, Douane, CIBT Visas, GWK Travelex en Europeesche Verzekeringen.

Op MyTravelPlanner.nl krijg je binnen enkele seconden een volledig overzicht van de meest belangrijke aandachtspunten voor je bestemming. Hiervoor hoef je alleen vijf korte vragen te beantwoorden over het land waar je naartoe gaat, je doel, je reisgezelschap, activiteiten en vertrekdatum.

Persoonlijke to-do lijst

Behalve van het meest actuele en persoonlijk advies voor je reis, krijg je ook hulp bij de uitvoering. Met deze adviezen stel je jouw persoonlijke to-do lijst samen en kun je deze vervolgens bewaren. MyTravelPlanner.nl helpt je vervolgens door het hele proces van plannen en uitvoeren. Ook verstuurt MyTravelPlanner.nl herinneringen als de tijd dringt om bijvoorbeeld de vaccinaties te gaan halen of het visum aan te vragen.

Liefhebbers

Als Europeesche Verzekeringen waren wij direct enthousiast over dit initiatief. Met MyTravelPlanner.nl dragen we bij aan een van onze belangrijkste doelen: mensen onbezorgd van hun reis laten genieten. Kijk hoe het werkt op www.mytravelplanner.nl.