Off-piste skiën goed verzekerd!

Maar let op de risico's

U bent hier

14 december 2016

Januari tot en met maart zijn de populaire maanden voor de wintersportvakantie. Heb je al een reisverzekering? Het is niet vanzelfsprekend dat je dan ook een wintersportdekking hebt. Dus vergeet niet te checken of je ook een aanvullende wintersportdekking hebt afgesloten. Bij de meeste reisverzekeraars ben je niet verzekerd als je buiten de pistes gaat skiën of snowboarden, ook al heb je een aanvullende wintersportdekking.

Europeesche Verzekeringen is een van de weinige verzekeraars waar off-piste skiën en snowboarden wel binnen de aanvullende wintersportdekking valt. Bij de Europeesche, met bijna 100 jaar ervaring in reis- en recreatieverzekeringen, werken echte (wintersport)liefhebbers. Als wintersportliefhebbers wagen wij onszelf ook wel eens buiten de piste. De Europeesche kan zich dus goed verplaatsen in de liefhebbers en dat zie je terug in de complete verzekeringen.

Uiteraard is het bewust opzoeken van gevaar niet verzekerd. Dus er zijn voorwaarden verbonden aan de wintersportdekking. Een paar voorbeelden:

  • dekking vervalt bij lawinewaarschuwing (Code 3).
  • je bent alleen verzekerd als buiten de pisten skiën, volgens de lokale autoriteiten is toegestaan.

Wil je ook goed verzekerd op wintersport waar je in alle vrijheid off-piste kunt skiën of snowboarden? Overstappen of een goede wintersportdekking afsluiten is eenvoudig:  

  • Bereken je premie bij de Europeesche voor een complete reisverzekering met wintersportdekking. Of vergelijk in het algemeen de complete reisverzekering van de Europeesche. Selecteer wat jij nodig hebt en belangrijk vindt voor een onbezorgde reis. Een reisverzekering is direct online af te sluiten bij de Europeesche. Makkelijk en snel!
     
  • Overstappen naar de Europeesche? Controleer de opzegtermijn bij je huidige reisverzekering. Bij een doorlopende reisverzekering is de looptijd vaak 1 jaar. Opzeggen na het eerste jaar is meestal mogelijk met 1 maand opzegtermijn.