Wintersportverzekering en kinderen

Kinderen gratis meeverzekerd op wintersport

U bent hier

28 december 2017

Een wintersportvakantie is vooral compleet als de hele familie ervan kan genieten. Speciaal met de allerkleinsten. Een heerlijke gezinsvakantie waarbij je samen mooie tochten kunt maken in de sneeuw en zon. Wintersport kent wat meer risico’s en daarom is het plezierig dat ook de kinderen in alle gevallen goed zijn verzekerd.

Bij de Europeesche werken echte liefhebbers van reizen en recreatie. Ook wintersportliefhebbers die graag met hun kinderen skiën. We kunnen ons daarom goed verplaatsen in wat we belangrijk vinden bij een gezinsvakantie op wintersport. Dat zie je terug in onze reisverzekering met wintersportdekking. Kinderen zijn bij ons goed meeverzekerd. Tot 5 jaar zelfs gratis.

Reisverzekering met wintersportdekking

De Europeesche heeft een complete reisverzekering met wintersportdekking, die als upgrade geldt voor de dekkingen als geneeskundige kosten en bagage tijdens een wintersportvakantie. Enkele antwoorden op veelgestelde vragen bij kinderen meeverzekerd in de reisverzekering met wintersportdekking:

  • Zijn kinderen meeverzekerd bij een familie wintersportvakantie?
    Bij onze Doorlopende Reisverzekering met Wintersportdekking zijn kinderen meeverzekerd als ze op ook op uw polisblad vermeld staan. Heeft u ze aangemeld voor hun 5e verjaardag, dan blijven ze gratis meeverzekerd zolang ze thuis wonen. Wij rekenen dan alleen premie voor kinderen die na hun 5e verjaardag zijn aangemeld. 
  • Kinderen tijdens skilessen verzekerd? 
    Bij de reisverzekering met wintersportdekking van de Europeesche zijn kinderen die skilessen volgen verzekerd. Zolang de lokale regels worden gevolgd.
  • Vanaf welke leeftijd zijn kinderen verzekerd op de skipiste? 
    Bij de Europeesche is ieder gezinslid meeverzekerd die in de polis is vermeld, ongeacht de leeftijd. Dus kinderen op de skipiste zijn ook verzekerd. Het nemen van extreem hoge risico’s zijn niet verzekerd. Denk hierbij aan het negeren van een verbod of waarschuwing op of rond de piste, het skiën bij uitzonderlijk slecht weer.

Doorlopend verzekerd voordeliger voor de gezinsvakantie op wintersport

Neem je steeds een kortlopende reisverzekering als je met het gezin op wintersport gaat? Soms kan het voordeliger uitvallen voor de gezinsverzekering als je overstapt op een doorlopende reisverzekering. Bij de Europeesche profiteer je van de vele voordelen van deze complete verzekering. Bekijk de informatie en dekkingen bij de Europeesche en bereken je premie. Al een doorlopende reisverzekering bij een andere verzekeraar? Vergelijk je verzekering met die van de Europeesche en lees meer over de complete dekkingen.