Voordelen van de Europeesche

Daarom Europeesche Verzekeringen!

Bijna 100 jaar kennis en ervaring

Europeesche Verzekeringen helpt al bijna een eeuw om mensen onbezorgd te laten genieten van hun vrijetijdsbesteding. Van fietsen, varen en motorrijden tot campervakanties en verre reizen. Die ervaring vind je terug in onze verzekeringen en de manier waarop we onze klanten helpen. Elke dag opnieuw.

Een verzekering afgestemd op liefhebbers

Wij zijn zelf ook liefhebbers zijn van reizen en recreatie. Daardoor kennen we de leuke kanten én de risico’s van reizen en recreatie. Bovendien begrijpen wij dat liefhebbers hun eigen wensen en eisen hebben bij het samenstellen van een verzekering. Bij de Europeesche zijn reis- en annuleringsverzekeringen helemaal passend op uw wensen en eisen samen te stellen. Onze verzekeringen kunt u online afsluiten, maar ook via reisbureaus en reisorganisaties. Liefhebbers hebben de vrijheid bij de Europeesche.

Klanten geven ons een 8

Klanten geven ons gemiddeld een 8 via de onafhankelijke review website Kiyoh.nl. Vooral onze goede, snelle hulp en afwikkeling bij schade wordt gewaardeerd, net als de goede prijs-/kwaliteitsverhouding van onze verzekeringen. Bovendien kunnen klanten zelf kiezen welke dekkingen ze wel of niet willen.

Beste reisverzekeraar van Nederland

Al 14 van de 17 keer zijn wij verkozen tot beste reisverzekeraar van Nederland. Deze titel wordt toegekend door TravMagazine, hét vakblad in de reisbranche. Zij baseren de uitslag op een onderzoek onder 6000 reisorganisaties in Nederland.

24/7 hulp bij pech en snelle afhandeling bij schade

Van de Europeesche kunt u een uitstekende service verwachten, waar u ook bent en wat er ook gebeurt. De medewerkers van onze Europeesche Hulplijn zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk en werken onder andere samen met de hulpdienst SOS International. SOS International is gespecialiseerd in persoonlijke en materiële hulpverlening. Dankzij ons netwerk kennen wij de weg in het buitenland. U bent altijd verzekerd van de beste specialisten in de buurt van uw vakantieadres.

Uw gegevens altijd bij de hand via de Hulp op Zak-app

De Hulp op Zak-app biedt u snelle hulp als u schade heeft tijdens uw vakantie. Bij een noodsituatie bereikt u direct de alarmcentrale. Uw verzekeringsgegevens, foto's en documenten heeft u altijd bij de hand. Zo kunt u snel en efficiënt geholpen worden. Met één druk op de knop kunt u uw exacte locatie delen met thuisblijvers en medereizigers. U kunt bovendien uw reis invoeren en belangrijke informatie over uw bestemming inzien, zoals landinformatie, reisadvies en vaccinaties.

Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd op reis

Kiest u voor onze reisverzekering? En zijn uw kinderen op het moment van afsluiten jonger dan 5 jaar? Dan zijn ze gratis meeverzekerd. Op onze Doorlopende Reisverzekering blijven ze gratis meeverzekerd, ook na hun vijfde levensjaar. Sterker nog: zolang de verzekering loopt en de kinderen thuis of vanwege de studie op kamers wonen, zijn ze tot hun 27e gratis meeverzekerd. Meer informatie.