5 resultaten voor: privacy

Veelgestelde vraag (1)

    5. Wat doet Europeesche Verzekeringen met de gegevens die ik heb ingevuld op de Verklaring Uiteindelijk Belanghebbende(n)?

    • Deze persoonsgegevens leggen wij vast in onze administratie. Wij verwerken deze gegevens in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. Meer over uw privacy kunt u lezen in het privacy statement van onze moedermaatschappij a.s.r. die wij als de Europeesche hanteren, net als andere (merk)labels die onderdeel zijn van a.s.r.
    • We controleren of de uiteindelijk belanghebbende(n) voorkomt (voorkomen) op de sanctielijst van de Verenigde Naties, de Europese Unie en/of Nederland.

    Als u toch nog vragen of meer hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen via onderstaande opties.

    Stel uw vraag op social media

    Bedankt voor uw feedback

Pagina (2)

  • Privacy

    .... Ons privacybeleid De Europeesche [1] vindt het belangrijk om zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om te gaan. Wij houden ons in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen stellen. In de Gedragscode zijn de regels van de Wet uitgewerkt voor banken en verzekeraars. Wij hebben de verwerking va ...
  • Cookies

    .... Cookies Sinds 5 juni 2012 is de nieuwe cookiewetgeving van kracht. Deze wet verplicht eigenaren van websites hun bezoekers te informeren over cookies en toestemming te vragen voor het gebruik daarvan.   .... Wat zijn cookies? Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Bijna alle Nederlandse websites mak ...

Tooltip (2)

  • relaties privacy

    *Ons privacybeleid* Persoonsgegevens worden door ons verwerkt in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens en met de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen. In deze gedragscode zijn de regels van de Wet bescherming persoonsgegevens specifiek uitgewerkt voor banken en verzekeraars. Wij hebben onze verwerking van persoonsgegevens aangemeld bij het Colleg ...
  • Privacy

    *Ons privacybeleid* Persoonsgegevens worden door ons verwerkt in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens en met de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen. In deze gedragscode zijn de regels van de Wet bescherming persoonsgegevens specifiek uitgewerkt voor banken en verzekeraars. Wij hebben onze verwerking van persoonsgegevens aangemeld bij het Colleg ...